Bidra

Grasrotandelen Norsk Tipping

Har du lyst til å bidra uten at det koster en krone? Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping, kan du støtte oss uten at det koster deg noe. Bruk organisasjonsnummer 912 648 745 når du registrerer.

Begynn å støtt dansemiljøet i dag, på en av følgende måter:

  • Gå til Norsk Tipping og registrer MUD Arrangement.
  • Send SMS "GRASROTANDELEN 912648745" til 2020.
  • Via mobil-appen "Norsk Tipping Mobil".

Kjøpe t-skjorte

Hvis du liker våre awesome BeatOn 2013 t-skjorter bør du sjekke de ut!

MUD Crew

MUD Arrangement er en frivillig organisasjon og setter derfor stor pris på frivillig hjelp. Under BeatOn 2013 hadde vi mange som var med på å gjøre arrangementet minneverdig. Hvis du har lyst til å hjelpe til med fremtidige arrangmenter eller andre prosjekter, har du muligheten til det. Vi kan ikke tippe at du har lyst, så gi oss et pip nå!

Verv en venn

MUD Arrangement tilbyr gratis workshop, t-skjorte og medlemskap til deg som er aktiv og bidrar til medlemsvekst. Oversikt over vervepremiene finner du her:

  • 3 vervinger = Gratis workshop
  • 4 vervinger = Gratis t-skjorte
  • 5 vervinger = Gratis medlemskap

Og husk at for hvert medlem du verver får MUD Arrangement bedre muligheter til å gjennomføre flere, større og bedre dansearrangement og jobbe med flere prosjekter for deg som danser.

Gå til medlems-registrerings siden for å verve ett nytt medlem. Når betalingen er motatt for 3, 4 eller 5 medlemmer kan du få vervepremien.

Artister / dansere / kunstnere / ledere

For at MUD Arrangement skal kunne gjennomføre arrangementer trenger vi artister. Så vi er hele tiden på utkikk etter de beste for å gi dansere og publikum de råeste opplevelsene på arrangementene våre.

Vi ønsker derfor å ta kontakt med deg hvis du er interessert i eller liker DJ-ing/musikkspilling, MC-ing/rapping/konferansiering, å snake i mikrofonen, koreografering, dansing, filming, fotografering, prosjektutvikling, arrangementplanlegging, mm. Så gi oss beskjed nå! Det er godt mulig vi trenger deg i morgen.

Bli medlem

Alle kan bli medlem og melde seg på via e-post. Det tar ett minutt og koster kun 250,- pr. år.

Som medlem får du:

  • Gratis ukentlige fellestreninger sammen men andre dansere.
  • 20% avslag på alle arrangementer og halv pris på workshops.
  • Bli med bestemme nye arrangementer og prosjekter og stille til valg som styremedlem.