Styret

MUD Arrangement har et flott styre hvor alle er aktive dansere. Alle medlemmer vil få innkalling og kan stille til valg og stemme over hvem som skal bli med i styret.

Tomas Vikeland

Tomas startet med dans i 2007 og har siden da reist mye for å holde seg oppdatert på urban dans. Han har tatt over 210 kurs og workshops innen fagfeltet fra over 50 forskjellige pedagoger fra USA, Frankrike, Danmark, Sverige, Finland, Italia, Japan, Belgia, Afrika og Tyskland. Hans mål er å være den mest oppdaterte innenfor urban dans i Midt-Norge.

Tomas har undervist dans i 8 år, er eier av RAW Dancestudio i Trondheim og jobber også som dansepedagog der.

Tomas er MUD Arrangmenets styreleder, kasserer og web-ansvarlig.

Trine Kjøsnes

Innenfor de ulike urbane dansestilene har Trine en stor interesse i området ragga/dancehall og hip hop. Dette er stiler hun har danset i over 5 år. Ellers underviser hun på RAW Dancestudio i Trondheim. Hun har også vært danser i gruppen Xact Dancecrew. Hun har et stort ønske om å bygge opp dansemiljøet i Trondheim og skape et felleskap mellom alle danserne.

Trine er for tiden i Sverige og går danselinja 5-styles ved Åsa Folkehøyskole. Hun er en viktig ressursperson og vil fortsette den frivillige innsatsen for MUD når hun er ferdig.

Hanne Kauko

Hanne har danset siden 1998, og siden 2003 har hun fokusert på breaking. Hun elsker breaking på grunn av friheten til å bruke kroppen på så ekstrem og allsidig måte, og den følelsen når musikken får deg til å slippe løs - "to break free". Målet hennes er å nyte dansen og utvikle seg selv i den, og dele dansegleden med andre, så lenge som kroppen bare tåler.

Hanne har vært med på flere forestillinger, i Finland med crewet sitt Rancid Rockers og i Trondheim med crewet 8-Bit Crew. I Trondheim har hun i tilleg vært med på en turné under Den Kulturelle Skolesekken med sirkus-break forestillingen Purpalizer høsten 2011 og 2012. Hanne har deltatt i flere battles i Europa (Finland, Norge, Sverige, Russland, Nederland) samt i Melbourne, Australia. Hanne har undervist breaking hos NTNUI Dans siden høsten 2010.

I MUD Arrangement er Hanne ansvarlig for månedlige jams på Rockheim, og for å holde ut stemmen for breakerne. Hun har et stort ønske om å bygge opp breakemiljøet i Trondheim.

Sukvinder Kaur Nijjer

Sukvinder Kaur Nijjer AKA Suki er blitt vår PR-ansvarlige etter at hun flyttet fra Oslo til Trondheim høsten 2015 for å ta en bachelor i Psykologi.

I 2011 tok hun sin første dansetime på SubsDans i Oslo og ble med en gang vilt forelsket i street dance, men det var ikke før i 2014 at hun virkelig forsto hvor mye dans betyr for henne; Waacking tok over og siden den gang har hun fokusert på denne stilen.

Har dere hørt om SubsDans crew? Det er et av de up-and-coming dansecrewene i Oslo som hun blant annet var med på å starte. ;)

For tiden er det studiene som opptar henne, men hun lar ikke det stoppe henne fra å utgjøre en liten forskjell for dansen i Trondheim. Når hun er ferdig med studiene håper hun på å komme inn på FLOW Dance Academy.

Emilie Ødegaard Ottesen

Info kommer...

Gunnhild Husdal Landrø

Info kommer...